Monday, July 27, 2009

i miss u like monkey..hahaha

video

  • oit!!jgn gelak2 lah doi tgk video nie,tahula sore aku x mcm avril lavigne,rihanna apetah lagi...at least aku berani gak mengeluarkan sore katak aku nie dihadapan org2 yg skodeng blog aku ni..(der ke org nk jengah blog sampah aku ni,hahahaha)
  • akhirnye aku berjaya gak keluarkan single terbaru aku...ahak!!(x abis2 perasan!!)
  • muke da lah cumut mumut time nie,pastu sempat gak tgh nyanyi tgk n set2 gambut...sengal tul!!sorilahh time nyanyi2 ni dh kul 1lebih so kebengongan pn terserlah keatas diri ku ini..
  • anyway lagu nie aku tujukan tuk sesorg beb,gua memang rock n roll,3 jari nye tp gua x lari gak ngn mode jiwang berkarat nie....hahhahaha,xkirela lu org nk describe gua nie minah bunga ke,minah belacan ke....gua x kire dah beb..sebabkan...guaaaa........
  • "i miss u like crazy bucukkk,miss U..miss U...miss U"


3 comments:

  1. lepas ni bole la tujukan lagu untuk i plak...
    huhu...
    :D

    ReplyDelete
  2. u memang jujur.suara u memang macam katak.hehe.

    ReplyDelete
  3. abok...u memang nk kene debik ngn i kan...buekss!!
    u jeles!!

    ReplyDelete